Sprintgroep

Diensten

Wij helpen je met strategische ontwikkeling binnen jouw organisatie. Of het nu gaat om strategie, beleidsvorming, positionering, merk-ontwikkeling, design of planvorming binnen jouw organisatie, wij hebben een specifieke aanpak ontwikkeld waarin wij visual thinking combineren met design thinking. Door deze unieke manier van werken behalen we snel, simpel en samen het beste resultaat. 

Robert tijdens Fantastische Flipovers

Organisatie, communicatie en gedrag

Strategische consultancy

Een gedegen strategie vormen? Met duidelijkheid, draagkracht, doelbewustheid en doorzettingsmacht? Kom als organisatie uit je oude denkpatroon! Laat uittekenen vanuit welke mindset er keuzes worden maakt. Je krijgt inzicht over de winnende strategie voor de drie speelvelden (organisatie, communicatie en gedrag) waarin de organisatie dagelijks energie steekt. Vorm de basis voor een authentieke en opvallende positie met een helder beeld en verhaal.

Wij geven jou inzicht in je problemen en huidige patronen. Zo krijg jij een duidelijk beeld van de knelpunten en kijken wij samen naar de ontbrekende toegevoegde waarde, potentie en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wil jij weten hoe dit voor jou of jouw organisatie zit? Vraag een Meeting of Minds aan!
 

Strategische sprints

Hoe creëer jij snel, simpel en samen een beleid waar wél verbinding met de organisatie mee gemaakt wordt? Wij gaan een proces in van strategische sprints om zo in co-creatie met jou en mensen van jouw organisatie strategische oplossingen te creëren. Door de manier waarop dit proces is ingericht, bouw jij niet alleen aan een uiteindelijke oplossing, maar realiseer jij ook draagkracht, commitment en resultaat. Onze strategische sprints kunnen als interventie maar ook als cyclus ingezet worden.

Sprinten in je eigen Sprint Atelier

Bij de strategische sprints die als cyclus ingezet worden, wordt er naast de lijnorganisatie een ontwikkelorganisatie gecreëerd. We faciliteren een coalitie van ontwikkelaars binnen het bedrijf. Hiervoor richten wij een aparte ruimte in als Sprint Atelier waar alle benodigde materialen en ondersteuning aanwezig is om snel, simpel en samen strategie te vormen en uit te voeren. Zo ontstaat er een start-up organisatie binnen jouw corporate. 

Er ontstaat draagvlak doordat mensen letterlijk zelf in een gericht ontwikkelproces het beste resultaat creëren. Met deze ondersteuning leren mensen in jouw organisatie om te denken en werken als een designer zodat zij zelf innovaties en ontwikkeling in gang kunnen zetten.

Grafisch faciliteren

Organiseer je en heidag, beleidsdag of strategische sessie en zoek je een inspirerende verbeeldende manier voor de invulling van die dag? Boek een grafisch facilitator!

Met Grafisch faciliteren realiseer je de versnelling, versimpeling en verduidelijking bij groepsprocessen en voorkom je ellenlange discussies.

Voor wie is een Grafisch facilitator interessant?
Als je snel een gedeeld beeld wilt van het te vormen beleid!

Visual notes

Zoek jij iemand die live de essentie van een gesprek in beeld brengt? Een gedeeld beeld wordt door een groep beter onthouden en zorgt voor duidelijkheid. Of het nu heidagen, bijeenkomsten, seminars, strategische sessies, workshops of conferenties betreft.

Voor wie is een Visual notulist interessant?
Als je een real-time pen van de groep zoekt! 

Strategische visualisaties

Heb jij een leidraad of infographic nodig bij een strategische sessie om zo informatie begrijpelijk en aantrekkelijk te presenteren? Een strategische visualisatie zorgt ervoor dat de boodschap blijft hangen en de doelgroep geïnspireerd raakt om ermee aan de slag te gaan.

Voor wie is een strategische visualisatie interessant?
Als je de kracht van beeld wil laten werken voor jouw strategische verhaal!