Sprintgroep

Over ons

Snel, simpel en samen de winnende strategie vormen. Sprint Groep creëert als advies- en trainingsbureau samen met de mensen van jouw organisatie nieuwe strategische oplossingen.

Ons team

Benieuwd naar de gezichten achter Sprint Groep? Ons team staat dagelijks voor je klaar. Neem gerust contact op! 

Robert de Groot

Visueel Consultant

Josien ter Doest

Programma Ontwikkelaar 

Viola te Velde

Manager Bedrijfsvoering

Manon Stigt

Concept Regisseur en Marketeer

Laura Zijderveld

Concept Regisseur

Anouk

Anouk Tanke

Concept Regisseur 

Sanne

Sanne Krukkert

Concept Regisseur

Tessa

Tessa Luijk

Digital Marketeer

Manon Stigt

Concept Regisseur en Marketeer

Partners

Onze VISIE

Strategievorming kan snel, simpel en samen

Je bereikt meer en haalt makkelijker succes als je volledig bewust bent van je eigen kracht. Als mens en als organisatie. Vanuit die visie maken wij in onze aanpak de theorie van visueel denken en design denken praktisch toepasbaar. Wij bieden strategievorming als service. Daarin leveren we kennis, de ervaring, het proces, de middelen en de ondersteuning waarbij je zelf met jouw organisatie strategische ontwikkelingen implementeert. We faciliteren het traject als team, realiseren een rode draad waarmee alles op zijn plek valt, maken je bewust en zetten je aan tot denken als een designer. Alles in het kader van leiderschap op jouw betekenis, rol, invloed en de impact van de keuzes die je maakt als mens en organisatie. 

Onze werkwijze

Strip, Sprint & Share

Onze werkwijze draait om het realiseren van bewustwording. Wij leveren de kennis, tools en faciliteiten waarmee wij de mensen van jouw organisatie leren denken en werken als designers. Met onze unieke aanpak kunnen teams zelf flexibele oplossingen realiseren die door de klant, markt of omgeving van de organisatie wordt gevraagd.

Wij doen dit voor onze klanten op basis van interventies of wij geven hier op basis van partnerschap invulling aan als extensie van de bestaande bedrijfsvoering. Zo zorgen wij ervoor dat een strategie snel, simpel en samen binnen een organisatie wordt uitgevoerd.

Locaties

Wij zijn gevestigd in het mooie en bruisende Enschede, het stedelijk hart van Oost-Nederland. Enschede staat bekend om technologie, innovatie en creativiteit. In deze omgeving voelen wij ons thuis. Onze home-base is Connect-U. Dit is de stadscampus in het centrum van Enschede; where business meets talent. Een prachtige plek waar professionals, ondernemers, studenten, docenten en onderzoekers (van ROC van Twente en Hogeschool Saxion) elkaar ontmoeten, samenwerken, kennis & informatie delen en elkaar inspireren.

Een broedplaats voor talent, innovatie en business development. Wij geloven dat de omgeving waarin jij je begeeft de derde pedagoog is. Naast ons fijne kantoor en een studio voor online sessies, beschikken we in het pand ook over twee ruimtes waar we met groepen terecht kunnen.