diensten

Strategische visualisaties

Heb jij een leidraad of infographic nodig bij een strategische sessie om zo informatie begrijpelijk en aantrekkelijk te presenteren? Een strategische visualisatie zorgt ervoor dat de boodschap blijft hangen en de doelgroep geïnspireerd raakt om ermee aan de slag te gaan.

Voor wie is een strategische visualisatie interessant?
Als je de kracht van beeld wil laten werken voor jouw strategische verhaal!

Wat zijn strategische visualisaties?

Een strategische visualisatie of praatplaat is een visueel instrument dat gebruikt wordt om complexe informatie op een overzichtelijke manier te presenteren. Soms worden deze omgezet naar animaties zodat het verhaal eenduidig, consistent en snel gedeeld kan worden.

Waarom beeldtaal met strategische visualisaties?

roc-van-twente-1024x591

Wanneer worden strategische visualisaties ingezet?

Samen met het ROC van Twente hebben wij meer eenheid en verbinding tussen de organisatie en studenten gecreëerd. Voor de uitdagingen zijn standaard ‘ways of work’ ontwikkeld om efficiënter te kunnen werken en de studenten hebben meer regie over hun persoonlijke ontwikkeling.

Hoe wordt een strategische visualisatie gemaakt?

Een strategische visualisatie wordt in samenspraak met onze opdrachtgevers gemaakt. We toetsen daarbij hoe het verhaal en de strategie geïnterpreteerd en geframed wordt. Op basis daarvan wordt volgens een stapsgewijs proces van concept, ontwerp naar concreet eindresultaat gewerkt. Afhankelijk van afstem momenten en correctierondes kan een praatplaat al binnen 4 weken gerealiseerd worden.