Training

Meester met markers

“Maar ik kan helemaal niet tekenen”. Deze zin horen we vaak, maar niets is minder waar. Iedereen kan tekenen, zelfs als je denkt dat je niet verder komt dan harkpoppetjes. Na deze training zal je verbaasd zijn over de impact die jij maakt met jouw tekeningen. In 4 uur tijd word je een Meester met Markers! 

€397,-

(excl. BTW)

Waarom tekenen?

De kracht van beelden: Beelden zeggen meer dan woorden. Krachtige beelden maken jouw ideeën, plannen en boodschap helder, zichtbaar en begrijpelijk.

Tekenen bevordert het creatieve proces: Het geeft ruimte voor eigen interpretatie, juist omdat (snelle) tekeningen niet perfect en gedetailleerd zijn.

Het is de mondiale taal: Iedereen kan tekenen en iedereen kan tekeningen ‘lezen’.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor facilitators, procesbegeleiders, voorzitters van vergaderingen en projectleiders. Kortom: voor iedereen die in zijn of haar werk wel eens wat vastlegt wat later terug gelezen wordt. We werken met kleine groepen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.

Personen die de workshop Meester met markers volgen.

Zo maken wij jou een meester

Op onze locatie in Enschede leren we je in een 4 uur durende training de belangrijkste uitgangspunten van visueel tekenen met markers. Hoe zet ik mijn verhaal op papier? Hoe maak ik gebruik van kleur en schaduwen? Hoe teken ik simpele figuren om mijn verhaal duidelijk te maken?

Je gaat gedurende de training met verschillende markers aan de slag, waarbij we verschillende werkvormen gebruiken. Je leert hoe je de markers kunt inzetten voor visueel denken en welke het beste voor jou werken. Uiteraard lichten we toe welke voor- en nadelen er aan iedere marker zitten en welke je voor iedere functie gebruikt.

In een middag leer je

Uitleg van Sprintgroep tijdens de workshop Meester met markers

Praktische zaken

Locatie: De training vindt plaats in ons Sprint Atelier in Enschede op het Ariënsplein 1. 

Investering: Deelname aan de training kost €397,- excl. BTW. 

Inbegrepen: We zorgen voor snacks, koffie en thee tussendoor. Na afloop van de training ontvang je een factsheet, waar alle tips en tricks op benoemd worden, zodat je later alles nog een keer kan terug lezen.

Voorwaarden:  Er zijn minimaal 6 deelnemers nodig om de training door te laten gaan.

Incompany: De training organiseren wij op incompany basis. Meer informatie over een training met jouw collega’s? Neem dan eens een kijkje hieronder om met Viola te bellen of maak gebruik van het contactformulier op onze contactpagina.

Meester met markers

Incompany

Wil jij deze training graag incompany volgen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken. 

Meester met markers

€397,-

(excl. BTW)

Verder verdiepen?

Ben je na het volgen van de training Meester met Markers enthousiast geworden over visueel denken? Dan is een mooie verdieping de tweedaagse training Visueel Leiden met Fantastische Flip-Overs of een verbreding bij de training Zakelijk Tablet Tekenen.

Wat we al gedaan hebben

Ervaringen

Waarom zou jij voor de Sprint Academie kiezen? Wie kunnen dat beter vertellen dan oud-deelnemers van de verschillende trainingen en programma’s. Lees hier hun ervaringen!

“Wat een geweldige twee dagen heb ik achter de rug! Ik mocht deelnemen aan de masterclass ‘visueel leiderschap met fantastische flipovers’. Echt een aanrader!!”

- Judith

“Tijdens de masterclass is er een fijne combi tussen luisteren en doen. Ook de energizers tussendoor zijn erg leuk!”

- Anne

“Er is veel persoonlijke aandacht en de kennis wordt op een enthousiaste manier overgebracht!”

- Sander

“Er was een hele fijne opbouw van de skills die je nodig hebt in combinatie met het praktisch toepassen ervan”

- Kees

“Ik heb super veel geleerd in deze sessie, de sessie is heel praktisch en er worden erg leuke opdrachten gegeven!”

- Elise