Training

Zakelijk Tablet Tekenen

Wil jij de deelnemers na een vergadering een mooie en duidelijke visuele samenvatting kunnen toesturen zonder dat dit heel veel tijd kost? Of wil je een casus of probleem op een visuele manier overbrengen? Dan is de training Zakelijk Tablet Tekenen iets voor jou! Je leert snel, efficiënt en eenvoudig tekenen op een tablet en hoe je een (online) bijeenkomst of casus kunt samenvatten in beeld en tekst. 

€347,-

(excl. BTW)

In een middag leer je

Dat doen wij zo

Op onze locatie in Enschede leren wij jou in een 4 uur durende training de belangrijkste aspecten die nodig zijn om elk vraagstuk, casus of bijeenkomst visueel te digitaliseren.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen die een basis heeft in tekenen en op een eenvoudige manier een casus of bijeenkomst digitaal wil leren samenvatten in beeld en tekst. We werken met kleine groepen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.

Praktische zaken

Locatie: De training vindt plaats in ons Sprint Atelier in Enschede op het Ariënsplein 1. 

Investering: Deelname aan de training kost €347,- excl. BTW. 

Inbegrepen: We zorgen voor snacks, koffie en thee tussendoor. Na afloop van de training ontvang je een factsheet, waar alle tips en tricks op benoemd worden, zodat je later alles nog een keer kan terug lezen.

Materiaal: De training zakelijk tablet tekenen is gericht op deelnemers met een iPad. 

Om deze training te kunnen volgen zijn de volgende materiaal nodig:

  • Een iPad
  • Een stylus
  • Het programma Adobe Fresco (gratis)

Voorwaarden:  Er zijn minimaal 6 deelnemers nodig om de training door te laten gaan.

Incompany: De training organiseren wij op incompany basis. Meer informatie over een training met jouw collega’s? Klik hier om contact op te nemen of maak gebruik van het contactformulier. 

Zakelijk Tablet Tekenen

Verder verdiepen?

Heb jij nog geen basis in het tekenen? Dan is de training Meester met Markers iets voor jou! Hier leer jij alle basisvaardigheden om snel en eenvoudig jouw verhaal op papier te zetten met het gebruik van markers. Wil jij na de training Zakelijk Tablet Tekenen jezelf verder verdiepen in het visueel denken? Neem dan een kijkje bij onze training Visueel Leiden met Fantastische Flip Overs.

Incompany

Wil jij deze training graag incompany volgen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken.

Zakelijk Tablet Tekenen

€347,-

(excl. BTW)

Wat we al gedaan hebben

Ervaringen

Waarom zou jij voor de Sprint Academie kiezen? Wie kunnen dat beter vertellen dan oud-deelnemers van de verschillende trainingen en programma’s. Lees hier hun ervaringen!

“Wat een geweldige twee dagen heb ik achter de rug! Ik mocht deelnemen aan de masterclass ‘visueel leiderschap met fantastische flipovers’. Echt een aanrader!!”

- Judith

“Tijdens de masterclass is er een fijne combi tussen luisteren en doen. Ook de energizers tussendoor zijn erg leuk!”

- Anne

“Er is veel persoonlijke aandacht en de kennis wordt op een enthousiaste manier overgebracht!”

- Sander

“Er was een hele fijne opbouw van de skills die je nodig hebt in combinatie met het praktisch toepassen ervan”

- Kees

“Ik heb super veel geleerd in deze sessie, de sessie is heel praktisch en er worden erg leuke opdrachten gegeven!”

- Elise