diensten

Sprinten in je eigen Sprint Atelier

Leer als organisatie te denken en werken als een designer. Leg de basis voor een lerende cultuur die oplossingsgericht en flexibel invulling geeft aan strategische en tactische uitdagingen van de onderneming.

Sleutelen aan de rijdende trein

Hoe doe je dat als organisatie, ontwikkelen en tegelijkertijd de uitvoering borgen van de running business? Leer hoe je snel, simpel en samen ontwikkeling kunt realiseren door het inzetten van sprinten als way of work. 

Zelf snel, flexibel kunnen schakelen

We leren je alle belangrijke inzichten, methodieken en processen waarmee je als organisatie zelf in staat bent om gericht oplossingen te realiseren voor strategische ontwikkelvraagstukken volgens een vaste manier van werken. Er ontstaat daadkracht, duidelijkheid en draagrkacht voor hoe je vraagstukken aanvliegt en oplost.

sessie voorbeeld
deGroot-sessie-29.1-1024x683

Werken met het strategisch talent van de tent

De beste kennis zit in het bedrijf, met de springmethodiek zorg je voor focus op leren en ontwikkelen, open communicatie, flexibiliteit en aanpassingsvermogen en een focus op resultaten. Je empowered de mensen van je organisatie om zelf de oplossing te bedenken.

Borgen van ontwikkeling

Door de sprint methodiek als cyclus in te richten is het mogelijk een ontwikkelorganisatie naast je uitvoerorganisatie in te richten die continu, snel en flexibel van strategie naar implementatie kan werken.

Sprinten als way of work?

Wil je als team of organisatie leren om strategische vraagstukken volgens een geregisseerd proces snel en flexibel in concrete oplossingen om te zetten naast de uitvoerende zaken die geregeld moeten worden? Neem contact op via onderstaande knop.