Training

Ontbijtworkshop samenwerken zonder drama

In deze ontbijtworkshop leer je in 2,5 uur tijd hoe je op een eenvoudige manier van een negatieve naar een positieve samenwerking verschuift.

Naast een heerlijk ontbijt ga je aan de slag met de drama en winnaarsdriehoek. Je ervaart hoe emoties onze keuzes beïnvloeden, waarom ze zo lastig te sturen zijn en hoe je hier leiderschap op krijgt.

Wat een goed begin van de dag!

€47,-

(excl. BTW)

Eerstvolgende datum: 10 oktober 2024 (Klik hier voor meer data)

Hoe werkt drama?
Met deze workshop word je een sleutelfiguur, die in staat is om negatieve (gedrag)patronen te herkennen en om te buigen naar een productieve samenwerking en wederszijds begrip.

Herken ondermijnend gedrag: Je leert negatieve (team)gedragingen te indentificeren en aan te pakken.

Emotiebeheer: Je leert hoe je de gemoedstoestand kunt beïnvloeden van jezelf en anderen voor een betere samenwerking en (team)dynamiek.

Drama en Winnaarsdriehoek: Je leert deze tool toe te passen en ontwikkelt empatisch leiderschap.

Voor wie is deze workshop?

De workshop is uitermate geschikt voor mensen waarbij de kwaliteit van communicatie en samenwerken van belang is in hun werkzaamheden, zoals ZZP-ers, (team)leiders, managers, communicatieprofessionals en HR-professionals die in hun organisaties streven naar empatisch leiderschap.

Dit is wat je leert tijdens een lekker ontbijt

Op onze locatie in Enschede leren wij jou tijdens een lekker ontbijt hoe jij de kwaliteit van je relaties kunt verbeteren met het doorlopen van onderstaande blokken:

Blok 1: Fundamenten van Samenwerken

  • Het brein; samenwerken, hoe werkt het?
  • Wat is drama en wat niet, het herkennenvan ondermijnend gedrag.

Blok 2: Van drama naar Winnaarsdriehoek

  • Aan de slag met de werkvorm van drama naar winnaar.

Blok 3: Evaluatie en afsluiting

  • Afsluitende discussie en evaluatie

Sturen in situaties waarbij de emoties hoog oplopen? Wordt emoties de baas met deze ontbijtworkshop samenwerken zonder drama.

De trainer: Josien ter Doest

Josien zet al haar kennis en talent in om mensen, teams en organisaties te ondersteunen die een verbetering willen op het gebied van communicatie en samenwerken.

Met haar achtergrond als fysiotherapeut en verschillende opleidingen op het gebied van neurofysiologie, interpersoonlijke neurobiologie en bewustzijnsontwikkeling, maakt Josien mensen bewust van de kracht van ons emotionele brein.

Ze laat mensen ervaren hoe emoties je gedrag bepalen en hoe je daar leiderschap op krijgt. Wanneer je (emotioneel) leiderschap ontwikkelt, realiseer je een gezonde relatie met jezelf en de mensen om je heen, omdat je vanuit een andere basis en mindset relateert.

Josien is onderdeel van het team van Sprint Groep waar ze zich met name richt op het realiseren van de strategische koers door teamontwikkeling,  leiderschapstrainingen en Switch to Leadership programma’s.

Aanmelden

Schrijf je hier in voor de training Samenwerken zonder drama!

Nieuwsbrief
Akkoord?
Marketing door

Ontbijtworkshop samenwerken zonder drama

Overzicht data:

Selecteer de datum van je voorkeur op het inschrijfformulier!

Incompany

Wil jij deze workshop graag incompany volgen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken.

Praktische zaken

Locatie: De workshop vindt plaats in Enschede op het Ariënsplein 1. 

Investering: Deelname aan de workshop kost €47,- excl. BTW. 

Inbegrepen: We zorgen voor een lekker ontbijt met koffie en thee.

Voorwaarden: Er zijn minimaal 6 deelnemers nodig om de workshop door te laten gaan, met een maximum van 10 deelnemers. Ben je om welke reden dan ook verhinderd? Binnen 14 kalenderdagen na aanmelding kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je bij inschrijving  gehouden aan betaling, ook als je niet kunt komen of bij ziekte. Je kunt je wel altijd laten vervangen door iemand anders.