Incompany

Switch to Leadership

Wil jij op een inspirerende en ervarende manier een op groei gerichte mindset ontwikkelen met jouw team of organisatie? Bekijk dan nu ons aanbod op incompany basis.

Teambuilding en organisatieontwikkeling

Wij organiseren team- en organisatie ontwikkeldagen waarbij ontwikkelen en fun hand in hand gaan. Deze programma’s variëren qua duur van een dagdeel, dag(en) tot een of meerdere jaren. Op deze manier geven wij invulling aan een leven lang leren.

Het uitgangspunt voor het ontwikkelen van een groei-mindset en professioneel organiseren begint bij inzicht in jezelf, zowel binnen het team waar jij deel van uit maakt als naar de klant (intern organiseren). Op het moment dat jij daar zicht op hebt kun jij vanuit verbinding, veiligheid, vertrouwen en vanuit jouw eigen talent invulling geven aan de rol die jij hebt binnen een team (extern organiseren).

Wij leren jou te denken en werken als een designer die vanuit een positieve mindset waarde creëert. Zo ben jij betekenisvoller voor jezelf en voor anderen, geef jij zelf sturing en werk jij prettiger en beter samen. In onze Incompany SwitchToLeadership programma’s brengen wij een rode draad aan in het ontwikkelen van een groei-mindset. We willen de methodieken, zienswijzen en vaardigheden die binnen de organisatie aanwezig zijn, verdiepen en meer draagkracht geven om zo het gedrag en resultaat ter attentie van professioneel organiseren te vergroten.

De verschillende coaches waar wij mee samenwerken zijn naast expert in hun vakgebied ook ervaringsdeskundige. Aangezien wij een groot netwerk aan coaches hebben is er voor elk vraagstuk een passende coach te vinden. Alle coaches belichten persoonlijke en zakelijke ontwikkeling vanuit een ander perspectief. Op deze manier bieden wij verschillende disciplines aan met fysieke-, mentale- en/of emotionele uitdagingen.

De locatie als derde pedagoog, wij kiezen bijzondere locaties met een overheerlijke (luxe) lunch en diner, buffet of bbq. Wij geloven dat de omgeving waarin jij je bevindt bijdraagt aan de beleving en de mate waarin jij je kunt ontwikkelen.

Wij hebben een aantal bestaande ontwikkeldagen en programma’s, maar daarnaast is het ook mogelijk om een programma op maat te creëren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! 

Bestaande ontwikkeldagen en programma's