Sprintacademie

Incompany programma's

Wil jij op een inspirerende en ervarende manier een op groei gerichte mindset ontwikkelen met jouw team of organisatie? Bekijk dan nu ons aanbod op incompany basis.

Teambuilding en organisatieontwikkeling

Wij organiseren team- en organisatie ontwikkeldagen waarbij ontwikkelen en plezier hand in hand gaan. Deze programma’s variëren qua duur van een dagdeel, dag(en) tot één of meerdere jaren. Op deze manier geven wij invulling aan een leven lang leren.

Het uitgangspunt voor het ontwikkelen van een groei-mindset en professioneel organiseren begint bij inzicht in jezelf. Dit is zowel binnen het team waar jij deel van uit maakt als naar de klant (intern organiseren). Op het moment dat jij daar zicht op hebt, kun jij vanuit verbinding, veiligheid, vertrouwen en vanuit jouw eigen talent invulling geven aan de rol die jij hebt binnen een team (extern organiseren).

Wij leren jou te denken en werken als een designer die vanuit een positieve mindset waarde creëert. Zo ben jij betekenisvoller voor jezelf en voor anderen, geef jij zelf sturing en werk jij prettiger en beter samen. In onze Incompany programma’s brengen wij een rode draad aan in het ontwikkelen van een groei-mindset. We willen de methodieken, zienswijzen en vaardigheden die binnen de organisatie aanwezig zijn, verdiepen en meer draagkracht geven om zo het gedrag en resultaat ter attentie van professioneel organiseren te vergroten.

Spiegelpaleis

Leer zowel jezelf als anderen een spiegel voor te houden.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Personal Leadership

Ontwikkel het leiderschap voor het realiseren van jouw droombaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.