diensten

Strategische sprints met je team

Realiseer snel, simpel en samen de winnende strategie en sla de brug naar de eerste stappen voor de uitvoering in de praktijk. 

De ideale combinatie tussen heidag en hackaton

Onze sprintmethodiek is opgebouwd aan de hand van de beste inzichten en praktijktoepassingen van visueel denken, design denken en strategisch denken. Door de sprintmethodiek in te zetten ontstaat er betere begrip, communicatie, samenwerking, vindt er teambuilding plaats en wordt er concreet gewerkt aan resultaat.

Draagkracht, duidelijkheid, daadkracht

Strategische sprint teams worden naast de lijnorganisatie ingericht en worden samengesteld op basis van een ontwerp uitdaging. Medewerkers van de organisatie werken met klanten en de belangrijkste stakeholders aan de beste oplossing in afgeperkte tijdskaders. Hierdoor ontstaat er een hoge dynamiek en snel resultaat. 

degroot-sessie-17-1-1024x683

Een antwoord op de HOE vraag

Door te werken met sprints ontstaan er helderheid over het ontwikkelproces en de organisatie van de gewenste ontwikkeling volgens een bewezen methodiek. Deelnemers kunnen zich daardoor goed focussen op de inhoud en worden door de werkvormen gestuurd op concreet resultaat. Er wordt gewerkt in tijdsblokken waarbij de deelnemers uit de dagelijkse gang van zaken worden gehaald. Er kan zo goed gefocust worden op ontwikkeling in een gereguleerd proces zonder afleiding van de dagelijkse gang van zaken.

Sprinten met je bedrijf?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een sprint van jouw strategische vraagstuk? Neem contact met ons op via onderstaande knop.