Training

Meester met markers

“Maar ik kan helemaal niet tekenen”. Deze zin horen wij erg vaak, maar niets is minder waar. Iedereen kan tekenen, zolang jij maar weet hoe het moet! Ook als jij denkt dat jij niet verder komt dan harkpoppetjes. Jij zult jezelf verbazen over de impact die jij na de training kunt maken met jouw tekeningen. In 4 uur tijd word jij een Meester met Markers!

€397,-

(excl. BTW)

Waarom tekenen?

De kracht van beelden: Beelden zeggen meer dan woorden. Krachtige beelden maken jouw ideeën, plannen en boodschap helder, zichtbaar en begrijpelijk.

Tekenen bevordert het creatieve proces: Het geeft ruimte voor eigen interpretatie, juist omdat (snelle) tekeningen niet perfect en gedetailleerd zijn.

Het is de mondiale taal: Iedereen kan tekenen en iedereen kan tekeningen ‘lezen’.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor facilitators, procesbegeleiders, voorzitters van vergaderingen en projectleiders. Kortom: voor iedereen die in zijn of haar werk wel eens wat vastlegt wat later terug gelezen wordt. We werken met kleine groepen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.

Zo maken wij jou een meester

Op onze locatie in Enschede leren we je in een 4 uur durende training de belangrijkste uitgangspunten van visueel tekenen met markers. Hoe zet ik mijn verhaal op papier? Hoe maak ik gebruik van kleur en schaduwen? Hoe teken ik simpele figuren om mijn verhaal duidelijk te maken?

Je gaat gedurende de training met verschillende markers aan de slag, waarbij we verschillende werkvormen gebruiken. Je leert hoe je de markers kunt inzetten voor visueel denken en welke het beste voor jou werken. Uiteraard lichten we toe welke voor- en nadelen er aan iedere marker zitten en welke je voor iedere functie gebruikt.

In een middag leer je

Praktische zaken

Locatie: De training vindt plaats in ons Sprint Atelier in Enschede op het Ariënsplein 1. 

Data: De training Meester met Markers organiseren wij op open inschrijving op de volgende data: 

5 juni – 9.00 tot 12.30 

Investering: Deelname aan de training kost €397,- excl. BTW. 

Inbegrepen: We zorgen voor snacks, koffie en thee tussendoor. Na afloop van de training ontvang je een factsheet, waar alle tips en tricks op benoemd worden, zodat je later alles nog een keer kan terug lezen.

Voorwaarden:  Er zijn minimaal 6 deelnemers nodig om de training door te laten gaan. Op de open inschrijving geldt de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen vanaf de dag van inschrijving.  

Incompany: De training organiseren wij ook op incompany basis. Meer informatie over een training met jouw collega’s? Klik hier om contact op te nemen of maak gebruik van het contactformulier. 

Ariënsplein 1

Meester met markers

Incompany aanvraag

Meld je hier aan voor deze training incompany. Na het aanmelden zullen wij contact met je opnemen.

Meester met markers

€397,-

(excl. BTW)

Verder verdiepen?

Ben je na het volgen van de training Meester met Markers enthousiast geworden over visueel denken? Dan is een mooie verdieping de tweedaagse training Visueel Leiden met Fantastische Flip-Overs of een verbreding bij de training Zakelijk Tablet Tekenen.

Wat we al gedaan hebben

Ervaringen

Waarom zou jij voor de Sprint Academie kiezen? Wie kunnen dat beter vertellen dan oud-deelnemers van de verschillende trainingen en programma’s. Lees hier hun ervaringen!

“Wat een geweldige twee dagen heb ik achter de rug! Ik mocht deelnemen aan de masterclass ‘visueel leiderschap met fantastische flipovers’. Echt een aanrader!!”

- Judith

“Tijdens de masterclass is er een fijne combi tussen luisteren en doen. Ook de energizers tussendoor zijn erg leuk!”

- Anne

“Er is veel persoonlijke aandacht en de kennis wordt op een enthousiaste manier overgebracht!”

- Sander

“Er was een hele fijne opbouw van de skills die je nodig hebt in combinatie met het praktisch toepassen ervan”

- Kees

“Ik heb super veel geleerd in deze sessie, de sessie is heel praktisch en er worden erg leuke opdrachten gegeven!”

- Elise