Training

Kantelen van communicatie

Wil jij leren hoe je emoties kunt reguleren, conflicten kunt oplossen en beter kunt communiceren met anderen? Tijdens deze training leer je hoe jij jezelf en anderen beter kunt begrijpen door het herkennen van onbewuste communicatiepatronen.

€597,-

(excl. BTW)

Waarom kantelen van communicatie?

Het verbeteren van je communicatievaardigheden en een beter begrip van anderen krijgen.

Het verbeteren van je emotionele intelligentie en vaardigheden creëren om emoties te reguleren en conflicten op te lossen.

Het verhogen van je zelfbewustzijn.

Het verbeteren van persoonlijke en professionele relaties.

Het creëren van grotere flexibiliteit en aanpassingsvermogen in veranderlijke situaties.

Het versterken van je relaties en het verbeteren van samenwerking binnen teams.

Het verhogen van je productiviteit en een positievere werkomgeving creëren. 

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor alle branches en werkvelden waarin communicatie en samenwerken een belangrijke rol speelt.

Daarnaast is deze training ook voor mensen die effectiever willen communiceren en samenwerken en het vermogen willen ontwikkelen om conflicten op te lossen. Ook wanneer je beter om wil leren gaan met stress en emoties en beter wil kunnen luisteren naar anderen is deze training zeer geschikt voor jou. Door deze vaardigheden te versterken, maak je een positief verschil in je persoonlijke en professionele relatie.

Training kantelen van communicatie

In één dag leer jij

Op onze locatie in Enschede leren wij jou in één dag hoe jij je communicatievaardigheden kan versterken om zo je emotionele intelligentie en de kwaliteit van je relaties te verbeteren.

 

Dagindeling Kantelen van communicatie
Kaartenset Kantelen van communicatie

Extra

Dit is ons cadeau aan jou

Tijdens de training ontvang je een kaartenset (tafelset) over de drama -en winnaarsdriehoek en de bijbehorende rollen. Daarnaast krijg je ook een werkboek met de theorie en oefeningen om het geleerde tijdens de training verder in de praktijk te brengen. Hiermee kun jij ieder moment terugblikken op de theorie om deze toe te passen wanneer nodig. Je kan dus direct aan de slag met alles wat je geleerd hebt.

Praktische zaken

Locatie: De training vindt plaats in Enschede op het Ariënsplein 1. 

Data: De training Kantelen van communicatie organiseren wij op open inschrijving op de volgende data: 

22 mei

3 oktober

7 december

Investering: Deelname aan de training kost €597,- excl. BTW. 

Inbegrepen: We zorgen voor een luxe lunch, snacks, koffie en thee tussendoor. Tijdens de training ontvang je het werkboek en de kaartenset “Kantelen van Communicatie”.

Voorwaarden: Er zijn minimaal 6 deelnemers nodig om de training door te laten gaan, met een maximum van 8 deelnemers. Op de open inschrijving geldt de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen vanaf de dag van inschrijving.

Incompany: De training organiseren wij op incompany basis. Meer informatie over een training met jouw collega’s? Klik hier om contact op te nemen.

Ariënsplein 1

Kantelen van communicatie

Josien kantelen van communicatie

Josien ter Doest

Josien zet al haar kennis en talent in om mensen, teams en organisaties te ondersteunen die een verbetering willen in privé of werk relaties, communicatie en samenwerking.

Met haar achtergrond als fysiotherapeut en verschillende opleidingen op het gebied van neurofysiologie, interpersoonlijke neurobiologie en bewustzijnsontwikkeling, maakt Josien mensen bewust van de kracht van ons emotionele brein.

Door middel van het “Kantelen van Communicatie” laat ze mensen ervaren hoe emoties je gedrag bepalen en hoe je daar leiderschap op krijgt. Wanneer je (emotioneel) leiderschap ontwikkelt, realiseer je een gezonde relatie met jezelf en de mensen om je heen, omdat je vanuit een andere basis en mindset relateert.

Naast consulten en trajecten in haar eigen praktijk, maakt Josien onderdeel uit van de Sprint Groep waarin ze trainingen, sessies en Leiderschapsprogramma’s ontwikkelt voor opleidingen en organisatie die een rode draad in persoonlijke -en zakelijke ontwikkeling nastreven.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de training Kantelen van Communicatie. Er zijn slechts enkele plekken beschikbaar en de eerste aanmeldingen zijn al binnen!

Marketing door

Incompany aanvraag

Meld je hier aan voor deze training incompany. Na het aanmelden zullen wij contact met je opnemen.​

Kantelen van communicatie

€597,-

(excl. BTW)