Training

Visueel leiden met fantastische flip overs

Wil jij visueel leren communiceren en de kracht van beeld ervaren? Tijdens deze training leer jij in twee dagen hoe jij jouw verhaal helder en snel uittekent op een flipover die aandacht krijgt tijdens meetings en vergaderingen.

€1197,-

(excl. BTW)

Waarom tekenen?

De kracht van beelden: Beelden zeggen meer dan woorden. Krachtige beelden maken jouw ideeën, plannen en boodschap helder, zichtbaar en begrijpelijk.

Tekenen bevordert het creatieve proces: Het geeft ruimte voor eigen interpretatie, juist omdat (snelle) tekeningen niet perfect en gedetailleerd zijn.

Het is de mondiale taal: Iedereen kan tekenen en iedereen kan tekeningen ‘lezen’.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor mensen die efficiëntere overleggen willen voeren, ingewikkelde zaken simpel willen overdragen of complexe materie willen verduidelijken zodat het makkelijker te onthouden is. Wanneer jij gebruik maakt van de kracht van beelden
versnel je het afstemmen tijdens overleggen, worden mensen meer betrokken en geactiveerd en handelt iedereen vanuit hetzelfde beeld.

In twee dagen leer jij

Op onze locatie in Enschede leren wij jou in twee dagen de belangrijkste aspecten die nodig zijn om elk vraagstuk en elke casus of bijeenkomst te visualiseren.

Dagindeling Fantastische Flipovers

Extra

Dit is ons cadeau aan jou

Tijdens de training ontvang jij een werkboek dat speciaal voor deze training is ontwikkeld. Daarin vindt je handige oefeningen, de belangrijkste tips voor visueel communiceren en de zeven stappen waarmee jij een Fantastische Flipover maakt. Ook ontvang jij jouw eigen Neuland Flipoverbox waardoor je direct aan de slag kan met jouw eigen Neuland markers!

Wat zeggen anderen

Ervaringen

Luister hier naar een aantal oud-deelnemers die hun ervaringen over de training delen. 

Video afspelen over Elke over Fantastische Flipovers

Elke Hartman – Onderwijskundige

Video afspelen over Micha over Fantastische Flipovers

Micha Bouwhuis – Marketing- en Communicatiemanager

Video afspelen over Erwin over Fantastische Flipovers

Erwin van Dijk – Financial Controller

Praktische zaken

Locatie: De tweedaagse training vindt plaats in ons Sprint Atelier in Enschede op het Ariënsplein 1. 

Data: De training Visueel leiden met fantastische flipovers organiseren wij op open inschrijving op de volgende data:

3 en 4 juli 

28 en 29 september  

30 november en 1 december 

Investering: Deelname aan de training kost €1197,- excl. BTW. 

Inbegrepen: We zorgen voor beide dagen voor een luxe lunch, snacks, koffie en thee tussendoor. Tijdens de training ontvang je een werkboek Fantastische Flipovers en een Neuland flipoverbox. 

Voorwaarden:  Er zijn minimaal 6 deelnemers nodig om de training door te laten gaan. Op de open inschrijving geldt de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen vanaf de dag van inschrijving.  

Incompany: De training organiseren wij ook op incompany basis. Meer informatie over een training met jouw collega’s? Klik hier om contact op te nemen.

Ariënsplein 1

Visueel leiden met fantastische flipovers

Robert tijdens Fantastische Flipovers

Robert de Groot

Is striptekenaar van succesformules. Met een unieke combinatie van de vakgebieden psychologie, visualisatie, business modeling, lean en branding zorgt Robert als visueel strateeg dat ondernemers hun merkwaarde verdrievoudigen zodat ze zichtbaar beter worden dan een gemiddelde branchegenoot. Waarom drie keer zoveel? Omdat hij ziet dat er op drie niveaus nog zoveel potentie is waar mensen zelf overheen kijken.

Robert’s diepste wens vroeger was om striptekenaar te worden. Dit heeft hij omgezet in zijn huidige werk als visueel strateeg waarin hij live tekent tijdens de strategische sessies met deelnemers of hele bedrijven die een mix zijn van colleges, coaching en creatie.

In deze masterclass brengt Robert je de fijne kneepjes uit de praktijk bij en leer je met een flip-over te strippen tot de essentie!

Aanmelden
Meld je hier aan voor de training Fantastische Flipovers. Er zijn slechts enkele plekken beschikbaar en de eerste aanmeldingen zijn al binnen!​
Marketing door

Incompany aanvraag

Meld je hier aan voor deze training incompany. Na het aanmelden zullen wij contact met je opnemen.​

Visueel leiden met fantastische flipovers

€1197,-

(excl. BTW)

Wat we al gedaan hebben

Ervaringen

Waarom zou jij voor de Sprint Academie kiezen? Wie kunnen dat beter vertellen dan oud-deelnemers van de verschillende trainingen en programma’s. Lees hier hun ervaringen!

Gemiddeld scoort deze training een 9 onder oud-deelnemers!

“Wat een geweldige twee dagen heb ik achter de rug! Ik mocht deelnemen aan de masterclass ‘visueel leiderschap met fantastische flipovers’. Echt een aanrader!!”

- Judith

“Tijdens de masterclass is er een fijne combi tussen luisteren en doen. Ook de energizers tussendoor zijn erg leuk!”

- Anne

“Er is veel persoonlijke aandacht en de kennis wordt op een enthousiaste manier overgebracht!”

- Sander

“Er was een hele fijne opbouw van de skills die je nodig hebt in combinatie met het praktisch toepassen ervan”

- Kees

“Ik heb super veel geleerd in deze sessie, de sessie is heel praktisch en er worden erg leuke opdrachten gegeven!”

- Elise