Switch to leadership

Design your life

Het Design Your Life programma helpt jou in het ontwikkelen van zelfregie en een helder zelfbeeld. Jij krijgt inzicht in jouw kracht, drijfveren, talenten en patronen. Jij bent in staat om als echte professional jouw waarde te herkennen en toe te voegen in jouw werkomgeving. Zo sta jij ontspannen voor een groep en durf jij je daarnaast kwetsbaar op te stellen.

Waar helpen we je mee?

Met het Design Your Life programma helpen wij jou om versneld inzicht te krijgen hoe jij kunt omgaan met de uitdagingen en valkuilen die jij ontmoet bij het succesvol opbouwen van jouw carrière. Wij helpen jou de juiste mindset te ontwikkelen en tools te gebruiken waarmee jij verder komt in jouw werk én jouw leven.

Ontdek je succesfactor!

Zakelijke ontwikkeling gaat hand in hand met jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoe jij dat doet, ontdek jij in het Design Your Life programma! Jij maakt daarin helder wat jouw persoonlijke succesfactor is en hoe jij daar leiderschap aan geeft.

Waarom persoonlijke ontwikkeling?

Jij gaat als Young Professional een nieuw avontuur aan en dingen doen die jij nog nooit eerder hebt gedaan. Dat vraagt niet alleen wat van jouw kennis en vaardigheden maar ook wat van jou als persoon. Als jij open staat voor persoonlijke ontwikkeling, dan is dit programma geschikt voor jou!

Voor wie is Design Your Life?

Wij helpen jou om versneld inzicht te krijgen in hoe jij kunt omgaan met de uitdagingen en valkuilen die jij ontmoet bij het succesvol opbouwen van jouw carrière. We helpen jou de juiste mindset te ontwikkelen en tools te gebruiken waarmee jij verder komt in jouw werk én jouw leven.

Het programma

Jij designed jouw eigen portfolio welke je stapsgewijs verder uitbouwt, waardoor jij letterlijk een beeld van jouw eigen ontwikkeling maakt. Het programma bestaat uit 6 thema’s:

Reflectie

Visueel

Gezondheid

Profilering

Communicatie

Managen

“Never stop learning, because life never stops teaching. Keep designing your life!”

Wat we al gedaan hebben

Ervaringen

Waarom zou jij voor de Sprint Groep kiezen? Wie kunnen dat beter vertellen dan oud-deelnemers van de verschillende trainingen en programma’s. Lees hier hun ervaringen!
“Wat een geweldige twee dagen heb ik achter de rug! Ik mocht deelnemen aan de masterclass ‘visueel leiderschap met fantastische flipovers’. Echt een aanrader!!”

- Judith

“Tijdens de masterclass is er een fijne combi tussen luisteren en doen. Ook de energizers tussendoor zijn erg leuk!”

- Anne

“Er is veel persoonlijke aandacht en de kennis wordt op een enthousiaste manier overgebracht!”

- Sander

“Er was een hele fijne opbouw van de skills die je nodig hebt in combinatie met het praktisch toepassen ervan”

- Kees

“Ik heb super veel geleerd in deze sessie, de sessie is heel praktisch en er worden erg leuke opdrachten gegeven!”

- Elise