Switch to leadership

Sprint Academie

Zakelijke ontwikkeling gaat hand in hand met jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij de Sprint Academie maken wij helder wat jouw persoonlijke succesfactor is en hoe jij daar leiderschap aan geeft.

Switch to Leadership

Wij leren jou een bewuste mindset en de juiste vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor succesvol leiderschap. Wij bieden hiervoor binnen de Sprint Academie losse trainingen en complete ontwikkelprogramma’s aan.

Trainingen

Een training volgen van de Sprint Academie? Wij bieden verschillende trainingen aan, welke variëren qua duur van 4 uur tot 2 dagen. Jij neemt met een kleine groep deel aan de training, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is.

Programma's

Een programma volgen van de Sprint Academie om je verder te verdiepen? Wij bieden verschillende programma’s aan, welke allemaal meerdere dagen duren. Ons programma aanbod wordt de komende tijd nog uitgebreid op de website. Meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Incompany

Wil jij op een inspirerende en ervarende manier een op groei gerichte mindset ontwikkelen met jouw team of organisatie?

Wij organiseren team- en organisatie ontwikkeldagen waarbij ontwikkelen en fun hand in hand gaan. Deze programma’s variëren qua duur van een dagdeel, dag(en) tot een of meerdere jaren. Op deze manier geven wij invulling aan een leven lang leren.

Het uitgangspunt voor het ontwikkelen van een groei-mindset en professioneel organiseren begint bij inzicht in jezelf, zowel binnen het team waar jij deel van uit maakt als naar de klant (intern organiseren). Op het moment dat jij daar zicht op hebt kun jij vanuit verbinding, veiligheid, vertrouwen en vanuit jouw eigen talent invulling geven aan de rol die jij hebt binnen een team (extern organiseren).

Wat we al gedaan hebben

Ervaringen

Waarom zou jij voor de Sprint Academie kiezen? Wie kunnen dat beter vertellen dan oud-deelnemers van de verschillende trainingen en programma’s. Lees hier hun ervaringen!

“Wat een geweldige twee dagen heb ik achter de rug! Ik mocht deelnemen aan de masterclass ‘visueel leiderschap met fantastische flipovers’. Echt een aanrader!!”

- Judith

“Tijdens de masterclass is er een fijne combi tussen luisteren en doen. Ook de energizers tussendoor zijn erg leuk!”

- Anne

“Er is veel persoonlijke aandacht en de kennis wordt op een enthousiaste manier overgebracht!”

- Sander

“Er was een hele fijne opbouw van de skills die je nodig hebt in combinatie met het praktisch toepassen ervan”

- Kees

“Ik heb super veel geleerd in deze sessie, de sessie is heel praktisch en er worden erg leuke opdrachten gegeven!”

- Elise